Angol verzió - English versionVáltás akadálymentes nézetreRSS csatorna

Klaszterfejlesztés

EU logó
Banner
Címlap Sajtóközlemények Irodavásárlás a EuProcure Consult Közbeszerzési Tanácsadó és Szolgáltató Kft-nél
Irodavásárlás a EuProcure Consult Közbeszerzési Tanácsadó és Szolgáltató Kft-nél Nyomtat Email
2012 február 17.
Az EuProcure Consult Közbeszerzési Tanácsadó és Szolgáltató Kft. 4,0 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatás és 4,2 millió Ft. visszatérítendő támogatást nyert 3,8 millió Ft. saját forrás mellé az Új Széchenyi Terv „Mikrovállalkozások fejlesztése” című pályázatán. A 12,0 millió forintos összköltségű beruházásból saját tulajdonú vállalkozói telephely vásárlása valósult meg.
Az EuProcure Consult Kft. 2011. második felében értesült az Új Széchenyi Terv nyújtotta lehetőségekről. Ennek kapcsán merült fel, hogy saját tulajdonú telephelyének ingatlan megvásárlását a Kombinált Mikrohitel Program pályázaton keresztül valósítsa meg a Heves Megyei Vállalkozás-és Területfejlesztési Alapítvány (HMVTA), mint közvetítő szervezet segítségével.

A pályázat – a HMVTA és a Mag Zrt. gyors és hatékony közreműködésének. Köszönthetően a beadást követő pár héten belül sikeresen pozitív elbírálásokat kapott.

Az EuProcure Consult Kft. 2011. januárjában kezdte meg működését Egerben. A vállalkozás elsősorban közbeszerzési eljárások lebonyolításával foglalkozik. A cég székhelye Budapesten van, de a szolgáltatását igénybe vevő cégek, önkormányzatok elsősorban Egerben, Heves Megyében működnek ezért döntött úgy, hogy egy saját tulajdonú irodát nyit a megyeszékhelyen. Ez azonban gyorsan szűknek bizonyult, ezért, és lehetőség nyílt a szomszédos lakás megvásárlására, amivel az iroda bővíthetővé vált.
Ezt az 54,0 m2-es lakást vásárolta meg a vállalkozás az Új Széchényi Terv „Mikrovállalkozások fejlesztése” című pályázatának segítségével újabb telephelynek.
Az iroda Egerben a közvetlen belvárosban van. Az iroda helyiségen kívül egy külön leválasztott tárgyalóból, WC- mosdóból, irattári helyiségből áll az ingatlan.
A vállalkozás az ingatlan megvásárlását követően már egy fővel tudta növelni alkalmazottai számát, és remény van arra, hogy további egy fő felvételére kerül sor 2012.-ben.
A Kombinált Mikrohitel program segítsége nélkül a cég csak bérelt irodában bővíthette volna tevékenységét Egerben, külön helyen. Az elnyert támogatás segítségével a két telephely egymás mellé kerülhetett, ami az elsősorban szellemi, konzultációkra késztetett tevékenységet folytató vállalkozás esetében igen előnyös.

Az EuProcure Consult Kft. nevében a kezdő vállalkozásoknak széles körben ajánlom a Kombinált Mikrohitel Programban való részvételt, előnyeinek kihasználását.


EuProcure Consult Közbeszerzési Tanácsadó és Szolgáltató Kft.
E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.
www.ujszechenyiterv.gov.hu

 
 [ Vissza ]

   

Naptár

2018 március
H K SZ CS P SZ V
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Közelgő események

Nincs esemény
Banner