Angol verzió - English versionVáltás akadálymentes nézetreRSS csatorna

Aktualitások

Hírek
Sajtóközlemények

Klaszterfejlesztés

EU logó
Banner
Címlap Kifizetési Igénylés Minta
Kifizetési Igénylés Minta Nyomtat Email

„Kifizetési igénylés minta” kiadványunk tartalmazza valamennyi, a MAG Zrt. által kezelt, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által meghirdetett uniós kiírás (GOP, KMOP) költségelemeit, a költségek elszámolásának alátámasztására kért dokumentumot. A kiadvány fejezetei hasznos, gyakorlati segítséget nyújtanak a kifizetési igénylések összeállításában, a kifizetések gyorsításában.

Bízunk abban, hogy a dokumentumok áttekintése segítséget nyújt a kifizetési igénylés összeállításában, minimalizálja a hiánypótlás szükségességét, így a támogatás kifolyósítása rövid határidőn belül megtörténhet.

Az egyes fejeleztekben található megjegyzéseink a gyakori hibákra hívják fel a figyelmét, valamint a benyújtott dokumentumokkal szemben támasztott követelményeket ismertetik.

Kérjük, figyeljenek arra, hogy 2011. előtt meghirdetett pályázatok esetén az elektronikus benyújtás a Pályázati e-Ügyintézés felületen keresztül a monitoring jelentések esetében minden esetben kötelezően alkalmazandó, ÚSZT projektek esetében kifizetési igénylések és monitoring jelentések papír alapon beérkezett dokumentumainak feldolgozása csak az elektronikus beérkezést követően kezdődhet meg.

Jelen elszámolás nem feleltethető meg teljes egészében egyetlen élő kiírásnak sem, azok egyvelegét tartalmazza, mintául szolgál.

 

 
 
 [ Vissza ]