Angol verzió - English versionVáltás akadálymentes nézetreRSS csatorna

Klaszterfejlesztés

EU logó
Banner
Címlap Hírek Fő hírek Az ipar, a szolgáltatások és az innováció szerepe a versenyképességi operatív programokban – éves konferencia, Budapest
Az ipar, a szolgáltatások és az innováció szerepe a versenyképességi operatív programokban – éves konferencia, Budapest Nyomtat Email
2013 október 18.
A gazdaságfejlesztési operatív programok tervezésével, megvalósításával foglalkozó nemzetközi konferenciát immár kilencedik alkalommal rendezik meg a Magyar Gazdaságfejlesztési Központ és a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség együttműködésében, 2013. november 7-8-án, Budapesten. A kétnapos nemzetközi rendezvényt Lázár János, miniszterelnökséget vezető államtitkár és Erich Unterwurzacher, a brüsszeli Regionális Politikai Főigazgatóságának igazgatója nyitja meg.Az évente megrendezésre kerülő konferencia célja az Európai Bizottság, az Irányító Hatóságok és a Közreműködő Szervezetek közötti tapasztalatok és jó gyakorlatok cseréje a Strukturális Alapok versenyképességi operatív programjaival, regionális fejlesztési programokkal kapcsolatban.

A konferenciára Lengyelország, Csehország, Németország, Ausztria, Szlovákia, Szerbia, Románia, Bulgária és Horvátország részéről érkeznek előadók, hogy megosszák egymással tapasztalataikat. A magas rangú külföldi vendégek mellett a magyar intézményrendszer, azaz a minisztériumok, az irányító hatóságok, a közreműködő szervezetek felsővezetői, továbbá a kamarák, az egyetemek, az érdeklődő pályázók és egyéb partnereink, illetve a sajtó megjelenésére is számítunk.

A konferencia első napján nemzetközi előadók számolnak be az adott ország jelenlegi gazdaságfejlesztési programjának előrehaladásáról, a végéhez közeledő pénzügyi időszak tapasztalatairól, valamint a következő időszakra vonatkozó terveikről. A második napon négy izgalmas témában fejtik ki véleményüket a panelbeszélgetők: a Strukturális Alapok felhasználása kapcsán szó esik a következő programozási időszakról, a pályázatkezelést érintő auditálás kockázatairól, a kutatás-fejlesztés és a női vállalkozók szerepéről a versenyképességi programokban.

Résztvevők visszajelzései alapján rendezvényünk az egyik legnevesebb konferencia Közép-Európában a Strukturális Alapok témájában.
 
 [ Vissza ]

   

Naptár

2018 március
H K SZ CS P SZ V
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Közelgő események

Nincs esemény
Banner