Angol verzió - English versionVáltás akadálymentes nézetreRSS csatorna

Aktualitások

Hírek
Sajtóközlemények

Klaszterfejlesztés

EU logó
Banner
Címlap Minden jog fenntartva
Minden jog fenntartva Nyomtat Email
MAG - Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt ügyfélszolgálat
A MAG-Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. az Európai Uniós és a hazai forrású gazdaságfejlesztési pályázatok közreműködő szervezete, melyet az MFB Magyar Fejlesztési Bank Zrt. alapított.

A MAG Zrt. Ügyfélszolgálata tevékenységével segítséget nyújt a kezelt pályázatokkal kapcsolatos kérdések megválaszolásában, a pályázat benyújtásával összefüggő gyakorlati tennivalók pontosításában. Személyes tanácsadás keretében segíti a támogatott pályázati projektek megvalósítása során benyújtandó dokumentumok kitöltését, értelmezését. Az ügyfélszolgálat megkeresése történhet telefonon, személyesen és e-mailen.

A MAG Zrt. alapértékei közé tartozik az ügyfélközpontúság. Ügyfeleink számára ezért Projekt Partneri Rendszerben biztosítjuk az ügyféltájékoztatást.

A MAG Zrt. ügyféltájékoztatása mindenkor (személyes, telefonos, írásos formában) a rendelkezésre bocsátott információk alapján, az ügyfélszolgálati legjobb gyakorlat elvének szem előtt tartásával születik meg. A MAG Zrt. az ügyfélszolgálati tájékoztatást illetően kizárja az ügyfélszolgálatiságtól elvárható mértéket meghaladóan értelmezett felelősségét, egyben felhívja a figyelmet arra, hogy az adott tájékoztatás nem kötelezi a MAG Zrt. kezelésében lévő támogatási jogviszonyok alanyait képező hivatalos szerveket, valamint e jogviszonyokat felügyelő vagy ellenőrző hatóságokat.
MAG - Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt honlap
A honlap információi felhasználhatók a forrás megjelölésével. A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, video, animáció stb.) csak a MAG - Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. előzetes, írásbeli engedélyével használható fel. A másodközlésnek meg kell felelnie a sajtóról szóló 1986. évi II. tv., a Büntető Törvénykönyv (1978.évi IV. tv.), a Polgári Törvénykönyv (1957. évi IV. tv.), a Szerzői jogról szóló (1999. évi LXXVI. tv.) törvények megfelelő paragrafusainak. A MAG - Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online, vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos.

Előzetes írásos engedély nélkül a honlap tartalmi elemei nem helyezhetők el sem nyilvános, sem zárt adatbázisban. A honlap tartalmi és formai alkotórészei közlési engedély esetén sem változtathatók meg és nem használhatók fel a honlap tartalmától eltérő célra.

A honlap tartalmának szerzői joga a MAG - Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.-t illeti meg, kivéve abban az esetben, ha a konkrét dokumentumban más forrás van feltüntetve, illetve a szerzői joggal kapcsolatban egyéb közlés történik - akkor annak megfelelően kel eljárni.

E World Wide Web szolgáltatásról szóló referenciák (linkek) elhelyezhetők más online szolgáltatásokban. A MAG Zrt. fenntartja magának a jogot, hogy a méltatlan környezetbe helyezett kapcsolódás ellen kifogást emeljen és annak megszüntetését kezdeményezze. A kapcsolódás elhelyezésről az alábbi címen kérünk bejelentést: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.

A honlap szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy az itt közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért.
Nyilatkozat

A www.magzrt.hu szerveren elérhető internetes szolgáltatás vagy annak bármely oldala megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet az alábbiakkal, ne nyissa meg a weboldalainkat!

Információk
A MAG - Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. (MAG) minden észszerű erőfeszítést megtesz annak biztosítására, hogy a MAG internetes weblapján közölt minden információ pontos legyen feltöltése időpontjában. Ennek ellenére, a MAG sem kifejezetten, sem ráutaló módon nem vállal szavatosságot a jelen weboldalon keresztül nyújtott információkért, és fenntartja a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre, illetve a weboldalt vagy az azon közölt információkat részben vagy egészben megszüntesse. A MAG nem vállal felelősséget a weboldalon előforduló semmilyen pontatlanságért, vagy hiányosságért.

A pályázatok, illetve felhívások esetén irányadó szabályokra az ott megjelölt külön szabályok vonatkoznak.

A www.magzrt.hu weboldalon található információkon alapuló bármilyen döntés a felhasználó saját felelőssége.

A MAG nem vállal felelősséget a weboldalhoz, illetve az ott található bármilyen információhoz való hozzáférésből, illetve annak elmaradásából vagy ezek felhasználásából származó semmiféle veszteségért vagy kárért.

A MAG nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból vonal- vagy rendszerhibából vagy más hasonló okból származnak.

Az MAG weboldalának bármelyik olyan felhasználója, aki a weboldal felhasználásával információt szolgáltat a MAG-nak elfogadja, hogy a MAG-nak korlátlan joga van az ilyen információra vonatkozóan, valamint a MAG az ilyen információt a választása szerinti bármilyen módon felhasználhatja. A felhasználó által nyújtott ilyen információt nyilvánosnak és ellenérték nélkülinek kell tekinteni.
 
 [ Vissza ]

   

Naptár

2018 március
H K SZ CS P SZ V
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Közelgő események

Nincs esemény
Banner