Angol verzió - English versionVáltás akadálymentes nézetreRSS csatorna

Aktualitások

Hírek
Sajtóközlemények

Klaszterfejlesztés

EU logó
Banner
Címlap Ügyféloktatás
Ügyféloktatás regisztráció Nyomtat Email
Az uniós és hazai forrású pályázatok közreműködő szervezete, a MAG Zrt., új szolgáltatást indít ügyfelei számára térítésmentesen: oktatás keretében osztja meg a pályázatok sikeres kezeléséhez szükséges ismereteket. Az oktatások célja, hogy a gazdaságfejlesztési pályázatok nyertesei megismerjék a pályázatkezelési folyamatot, átlássák projektjük életútját, és ennek ismeretében zökkenőmentesen és pontosan tudják lebonyolítani pályázati forrással támogatott fejlesztésüket.

A MAG Zrt. ügyfélszolgálatára érkezett visszajelzések alapján a hazai vállalkozások kérdései jelentős részben a pályázati életúthoz kapcsolódó nyomtatványok kitöltéséhez, a pályázati projektek hatékony kezeléséhez kapcsolódnak. A közreműködő szervezet célja az oktatásokkal a hiánypótlások számának csökkentése, a szerződéskötések és a kifizetések felgyorsítása, a projektek sikeres szakmai zárása, és ezeken keresztül az ügyfelek elégedettségének növelése.

A MAG Zrt. azzal a céllal alakult 2006 októberében, hogy egy hatékony, átlátható és ügyfélbarát szervezet lássa el a vállalkozók felé a támogatásközvetítés feladatát. Az új szemléletű közreműködő szervezet elsődleges fontosságúnak tartja, hogy a pályázatkezelési szakaszokat a lehető legnagyobb transzparencia és kiszámíthatóság jellemezze.

A MAG Zrt.  kiemelt célja az ügyfeleivel kialakított partneri viszony keretében a lehető legtöbb esetben megelőzni az esetleges lemorzsolódásokat és elkerülni a pályázati fejlesztések meghiúsulását.

A képzéssorozat hatékony segítséget nyújt a hazai vállalkozások számára a pályázati forrás elnyerését követően a pályázatkezelési nyomtatványok kitöltésében és a leggyakoribb hibák elkerülésében. A résztvevők részletesen megismerhetik pályázatuk életútját, a sikeres lebonyolítás érdekében szükséges és kötelező feltételeket, és az oktatás zárásakor konzultálhatnak saját meglévő pályázatuk kapcsán a MAG Zrt. szakértőivel.

Az ügyféloktatás megtartására váltott témakörökben kerül sor, az oktatásokat a MAG Zrt. szakembereiből kialakított, képzett oktatói csapat tartja. A témakörök a pályázati életút szakaszainak megfelelően kerültek kialakításra, egymásra épülnek, de egymástól függetlenül elvégezve is jelentős segítséget nyújtanak a MAG ügyfeleinek.

A rendezvényre kizárólag a MAG Zrt. ügyfelei jelentkezhetnek, számukra az oktatás térítésmentes, előzetes regisztrációhoz kötött. Az oktatások sikeressége érdekében a résztvevői létszám alkalmanként limitált, oktatásonként 20 főt várunk.

Az oktatások témakörei:
• Szerződésmódosítási tudnivalók ismertetése, felkészülés a helyszíni ellenőrzésre
• Elszámolási tudnivalók, pénzügyi kérdések, monitoring jelentések
• Elszámolási tudnivalók, pénzügyi kérdések, monitoring jelentések K+F

Az ügyféloktatás során elsajátítható készségek:
• A szerződéskötési és -módosítási dokumentáció részei és tartalmuk
• A szerződéshez, kifizetési kérelemhez, PEJ, ZPEJ, PFJ-hez szükséges dokumentumok elkészítése
• Ellenőrző listák a dokumentáció helyes összeállításának érdekében.

Regisztrálni e-mailben az alábbi adatok megadásával lehet: résztvevő neve, cégnév, pályázati azonosító, telefonszám. Mivel az oktatások kizárólag a MAG ügyfelei számára nyitottak, ezért a rendezvényen csak a pályázatban megjelölt kapcsolattartó, vagy a pályázó hivatalos képviselője vehet részt, ettől meghatalmazás útján sem lehet eltérni. Regisztrációját a Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. e-mail címre várjuk.

A regisztráció visszaigazolása egy alkalomra szól, időpont áthelyezés nem lehetséges. Lemondás esetén csak újbóli regisztrációval van mód ismét oktatásra jelentkezni.
 

 [ Vissza ]