Angol verzió - English versionVáltás akadálymentes nézetreRSS csatorna

Aktualitások

Hírek
Sajtóközlemények

Klaszterfejlesztés

EU logó
Banner
Címlap Projekt Partneri Rendszer
Projekt Partner Rendszer a MAG Zrt.-nél Nyomtat Email
A MAG-Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. megújulásának részeként vállalatunk átalakította ügyfélszolgálati rendszerét és bevezette a Projekt Partneri Rendszert. A Projekt Partneri Rendszer célja, hogy a MAG Zrt. ügyfelei minden pályázat esetében egy adott személytől, a pályázatukhoz rendelt Projekt Partnerüktől kapjanak hiteles, naprakész tájékoztatást a pályázat teljes életútja során.
 

A pályázóbarát intézkedés előnye ügyfeleink számára, hogy minden esetben, amikor a MAG Zrt.-hez fordulnak, telefonon vagy e-mailen, mindig ugyanazon személlyel, a pályázatukhoz rendelt, szakmailag felkészült, a projektet jól ismerő Ügyfélszolgálati munkatárssal, saját Projekt Partnerükkel vehetik fel a kapcsolatot. A Projekt Partner feladata az ügyfélkapcsolatok partneri színvonalú kezelése, a megkeresések nyomon követhetőségének és átláthatóságának biztosítása.

Bízunk benne, hogy a MAG Zrt. Ügyfélszolgálatának megújítása megnyeri Ügyfeleink tetszését, gördülékennyé teszi az intézményünkkel való kapcsolattartást és megkönnyíti a pályázattal kapcsolatos ügyei intézését.

Ahhoz, hogy a folyamatos kapcsolattartás biztosított legyen, kérjük, jelezze számunkra, ha a kapcsolattartáshoz szükséges adataiban változás áll be:

 

Adatmódosító Nyilatkozatok

GOP, KMOP

ÁROP, EKOP, ROP

NFT (GVOP)

 ÚMFT és ÚSZT  GVOP


Kérjük, hogy a megfelelő Adatmódosító nyilatkozatot cégszerűen aláírva, postai úton küldje vissza a számunkra.


A Projekt Partneri Rendszer során a központi, helyi tarifával hívható telefonszámunk (40/200-617) 1-es menüpontjában Ügyfeleink saját jelszavukkal közvetlenül és gyorsan érhetik el Projekt Partnerüket, akinek akár hangüzenetet is hagyhatnak. A projektekhez kapcsolódó jelszavakat a MAG Zrt. postán küldi meg az ügyfelek pályázatában rögzített postacímére.

Kérjük, amennyiben új jelszót kíván igényelni az alábbi jelszóigénylő lapot cégszerűen aláírva juttassa el számunkra. Kérjük, a megküldött jelszavát bizalmasan kezelje, és csak olyan személynek adja át, aki a pályázattal kapcsolatban minden információ ismeretére jogosult. 

Jelszóigénylő lap

 
Kérjük, amennyiben az Egységes Monitoring Információs Rendszer (EMIR) Pályázó tájékoztató felületét kívánja használni, hogy ellenőrizhesse pályázatának nyilvántartott adatait, valamint nyomon követhesse benyújtott pályázata elbírálásának lépéseit, úgy a következő linken igényeljen jelszót:
 

http://emir.nfu.hu/main/ 

Kérjük, hogy bármilyen kérdés esetén továbbra is forduljon bizalommal Ügyfélszolgálatunk képzett munkatársaihoz!
 [ Vissza ]

   

Naptár

2018 március
H K SZ CS P SZ V
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1