Angol verzió - English versionVáltás akadálymentes nézetreRSS csatorna

Aktualitások

Hírek
Sajtóközlemények

Klaszterfejlesztés

EU logó
Banner
Címlap Felelősségvállalás
Az ügyfélszolgálat felelősségvállalási nyilatkozata Nyomtat Email

A MAG-Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. az Európai Uniós és a hazai forrású gazdaságfejlesztési pályázatok közreműködő szervezete, melyet az MFB Magyar Fejlesztési Bank Zrt. alapított.

A MAG Zrt. Ügyfélszolgálata tevékenységével segítséget nyújt a kezelt pályázatokkal kapcsolatos kérdések megválaszolásában, a pályázat benyújtásával összefüggő gyakorlati tennivalók pontosításában. Személyes tanácsadás keretében segíti a támogatott pályázati projektek megvalósítása során benyújtandó dokumentumok kitöltését, értelmezését. Az ügyfélszolgálat megkeresése történhet telefonon, személyesen és e-mailen.

A MAG Zrt. alapértékei közé tartozik az ügyfélközpontúság. Ügyfeleink számára ezért Projekt Partneri Rendszerben biztosítjuk az ügyféltájékoztatást. Minden ügyfélmegkeresést belső szabályzatainknak megfelelően, megoldás-orientáltan, 3 munkanapos válaszadási határidővel kezelünk. Amennyiben az ügy komplexitása miatt hosszabb kezelést igényel, akkor arról Tisztelt Ügyfeleinket telefonon vagy e-mailen tájékoztatjuk.

A MAG Zrt. ügyféltájékoztatása mindenkor (személyes, telefonos, írásos formában) a rendelkezésre bocsátott információk alapján, az ügyfélszolgálati legjobb gyakorlat elvének szem előtt tartásával születik meg. A MAG Zrt. az ügyfélszolgálati tájékoztatást illetően kizárja az ügyfélszolgálatiságtól elvárható mértéket meghaladóan értelmezett felelősségét, az adott válaszok nem minősülnek állásfoglalásnak; egyben felhívja a figyelmet arra, hogy az adott tájékoztatás nem kötelezi a MAG Zrt. kezelésében lévő támogatási jogviszonyok alanyait képező hivatalos szerveket, valamint e jogviszonyokat felügyelő vagy ellenőrző hatóságokat.

 
Kapcsolódó oldalak
 [ Vissza ]

   

Naptár

2017 december
H K SZ CS P SZ V
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Közelgő események

Nincs esemény
Banner