Angol verzió - English versionVáltás akadálymentes nézetreRSS csatorna

Aktualitások

Hírek
Sajtóközlemények

Klaszterfejlesztés

EU logó
Banner
Címlap MENTOR-NET
MENTOR-NET Nyomtat Email

Mentor hálózat vállalkozónők számára 


A MENTOR-NET projekt célja egy olyan hálózat kialakítása, melyben mentorok segítik a kezdő vállalkozónőket cégük működtetésében, fejlesztésében. A hálózat az Európai Unió Versenyképesség és Innováció keretprogram pályázati felhívására alakult meg.
A projekt egy kéttagú konzorcium munkájaként, a MAG –Magyar Gazdaságfejlesztési Központ vezetésével, a SEED Alapítvánnyal való együttműködésében valósul meg, az Európai Unió társfinanszírozásával.

A MENTOR-NET projekt a Vállalkozók képviselőinek hálózata eddigi tapasztalatai, valamint a kezdő vállalkozónők igényei alapján kíván létrehozni egy olyan hálózatot, amelyben a magyar üzletasszonyok több éve sikeres vállalkozók, azaz 12 kijelölt mentor segítségével megismerhetik, és ezáltal könnyedén leküzdhetik a kezdő vállalkozásokban felmerülő problémákat, nehézségeket. A kiválasztott mentoraink saját vállalkozásuk alapítása során már sikeresen megküzdöttek a felmerülő problémákkal, és készek átadni tapasztalataikat a mentorált vállalkozónőnek, akik az ország különböző pontjairól, különböző üzleti szektorokból jelentkeznek.

A program keretén belül a mentorok és mentoráltak egy évig havi egy alkalommal rendszeresen találkoznak, ahol egy előre megadott tematika mentén összesen 12 fontos témakört beszélnek át, mint pl. vállalati pénzügyek, marketing, stb., továbbá sor kerül kérdéseik megválaszolására is. Emellett a negyedévente megrendezésre kerülő workshopokon a mentorált vállalkozónőkön kívül egyéb érdeklődők és betekintést nyerhetnek a programba. 

A projektről bővebb információ a www.mentor-net.hu oldalon érhető el. 


 

A kiválasztott mentorok listája:

 

Név

Cég

Város

Bácskai Zsuzsa

London Style Nyelviskola Kft.

Székesfehérvár

Borókné Új Ágnes

Horizont- Plan Kft

Nyírtelek

Domokos Balázsné

Ergofém Kft

Újkígyós

Fülöp Gábor

INNTEK NONPROFIT KFT.

Eger

Koronczi Adrienn

Inter-Gép Kft

Zalaegerszeg

Magyar Bernadett

EU-SUCCESS Oktatásszervező és Tanácsadó Kft.

Budapest

Nagy Norbert

Global Tax-Office Kft

Kecskemét

Novákné Gergely Vera

MEDILINE ÜZLETHÁZ KFT.

Budapest

Oplaznik Gabriella

MEMFO Rehabilitációs Ker. és Szolg. Kft

Komárom

Patonai Ágnes

p2m Consulting Kft.

Budapest

Tóth Andrea

Tomi Pub Kft

Nyíregyháza

Vanczer Zsuzsanna

Vivaco Kft

Budapest

 

 


 [ Vissza ]